Muzyka Twojego życia - co może?
Cytat z tengosc data 20 października 2020, 14:33Muzyka Twojego życia to coś, z czym się utożsamiasz. Muzyka Twojego życia to sztuka, która wpływa na Ciebie przez znaczny okres jego trwania. Muzyka Twojego życia opisuje emocje, które Ci towarzyszą. Muzyka Twojego życia kształtuje Twoją osobowość. Muzyka Twojego życia ma udział w Twoim rozwoju, a czasem nawet i wychowaniu. Muzyka Twojego życia może dawać Ci siłę. Muzyka Twojego życia może inspirować Cię każdego dnia. Muzyka Twojego życia może dawać Ci szczęście. Muzyka Twojego życia może być powodem Twojej wdzięczności. Muzyka Twojego życia może wywoływać uśmiech na Twojej twarzy. Muzyka Twojego życia może sprawiać, że czujesz się lepiej. Muzyka Twojego życia może być Twoją motywacją, źródłem determinacji. Muzyka Twojego życia może pokazać Ci zupełnie nowy obraz wybranej kwestii. Muzyka Twojego życia może być kierunkowskazem Twojego dalszego działania. Muzyka Twojego życia może budzić w Tobie określone wspomnienia. Muzyka Twojego życia może ukazywać wartości, które są Ci bliskie. Muzyka Twojego życia może być drogą do marzeń i ich spełnienia. Muzyka Twojego życia może być jedną z najwspanialszych rzeczy z jakimi się identyfikujesz.
Muzyka Twojego życia to coś, z czym się utożsamiasz. Muzyka Twojego życia to sztuka, która wpływa na Ciebie przez znaczny okres jego trwania. Muzyka Twojego życia opisuje emocje, które Ci towarzyszą. Muzyka Twojego życia kształtuje Twoją osobowość. Muzyka Twojego życia ma udział w Twoim rozwoju, a czasem nawet i wychowaniu. Muzyka Twojego życia może dawać Ci siłę. Muzyka Twojego życia może inspirować Cię każdego dnia. Muzyka Twojego życia może dawać Ci szczęście. Muzyka Twojego życia może być powodem Twojej wdzięczności. Muzyka Twojego życia może wywoływać uśmiech na Twojej twarzy. Muzyka Twojego życia może sprawiać, że czujesz się lepiej. Muzyka Twojego życia może być Twoją motywacją, źródłem determinacji. Muzyka Twojego życia może pokazać Ci zupełnie nowy obraz wybranej kwestii. Muzyka Twojego życia może być kierunkowskazem Twojego dalszego działania. Muzyka Twojego życia może budzić w Tobie określone wspomnienia. Muzyka Twojego życia może ukazywać wartości, które są Ci bliskie. Muzyka Twojego życia może być drogą do marzeń i ich spełnienia. Muzyka Twojego życia może być jedną z najwspanialszych rzeczy z jakimi się identyfikujesz.
Cytat z kracio data 20 października 2020, 14:48Nie każdy traktuję muzykę jako coś bez czego nie można żyć. Fajnie ją słuchać, ale nie musi mieć istotnego wpływu na czyjeś życie - karierę czy zdrowie.
Ja cenię sobie sport i to bez słuchawek na uszach.
Ile osób tyle opinii.
Pozdrawiam
Nie każdy traktuję muzykę jako coś bez czego nie można żyć. Fajnie ją słuchać, ale nie musi mieć istotnego wpływu na czyjeś życie - karierę czy zdrowie.
Ja cenię sobie sport i to bez słuchawek na uszach.
Ile osób tyle opinii.
Pozdrawiam