Oświetlenie wewnętrzne - gdzie kupić?
Cytat z Fabia data 2 listopada 2020, 10:45Szukam dobrych jakościowo lamp wiszących do swojego domu. Niestety nie podobają mi się całkowicie te oferowane przez markety budowlane, a niestety w mieście nie ma żadnych sklepów z lampami. Pozostają tylko te internetowe, ale bije się z myślami, czy szklane lampy nie zostaną zniszczone podczas transportu. Nie chcę by dojechało do mnie oświetlenie mozaikowe 🙂
Szukam dobrych jakościowo lamp wiszących do swojego domu. Niestety nie podobają mi się całkowicie te oferowane przez markety budowlane, a niestety w mieście nie ma żadnych sklepów z lampami. Pozostają tylko te internetowe, ale bije się z myślami, czy szklane lampy nie zostaną zniszczone podczas transportu. Nie chcę by dojechało do mnie oświetlenie mozaikowe 🙂
Cytat z Ardant data 2 listopada 2020, 10:48Dzień dobry,
na co dzień prowadzę sklep oświetleniowy. Nie ma obaw co do transportu lamp, a nawet gdyby uległy uszkodzeniu, Pani nie ponosi z tego tytułu kosztów. Sklep ma obowiązek wymienić towar na nowy bez dyskusji. Tak to wygląda w świetle prawa.
Nasze paczki są starannie owijane i zabezpieczane, dzięki czemu rzadko zdarza się by zostały zniszczone.
Jeśli szuka Pani lamp wiszących to zapraszam do naszego sklepu Ardant.
Doradzimy i zadbamy o szybką realizację zamówienia.
Dzień dobry,
na co dzień prowadzę sklep oświetleniowy. Nie ma obaw co do transportu lamp, a nawet gdyby uległy uszkodzeniu, Pani nie ponosi z tego tytułu kosztów. Sklep ma obowiązek wymienić towar na nowy bez dyskusji. Tak to wygląda w świetle prawa.
Nasze paczki są starannie owijane i zabezpieczane, dzięki czemu rzadko zdarza się by zostały zniszczone.
Jeśli szuka Pani lamp wiszących to zapraszam do naszego sklepu Ardant.
Doradzimy i zadbamy o szybką realizację zamówienia.
Cytat z Fabia data 2 listopada 2020, 10:50Macie piękne lampy wiszące. Szczególnie te wiszące Boho w naturalnym stylu eko. Pozwolę sobie napisać do Państwa wiadomość e-mail co do zamówienia większej ilości lamp.
Proszę mi jeszcze powiedzieć, czy możemy gdzieś zobaczyć te lampy na żywo? Niektóre zdjęcia nie oddają chyba ich uroku?
Macie piękne lampy wiszące. Szczególnie te wiszące Boho w naturalnym stylu eko. Pozwolę sobie napisać do Państwa wiadomość e-mail co do zamówienia większej ilości lamp.
Proszę mi jeszcze powiedzieć, czy możemy gdzieś zobaczyć te lampy na żywo? Niektóre zdjęcia nie oddają chyba ich uroku?
Cytat z Ardant data 2 listopada 2020, 10:55Witam ponownie!
Śmiało zapraszamy Panią do naszego stacjonarnego sklepu, gdzie mamy trochę egzemplarzy na magazynie. Niestety nie wszystkie bo część z nich są w magazynach zdalnych. Najlepiej będzie jeśli otrzymamy od Pani listę poszczególnych produktów. Wtedy zweryfikujemy i damy znać co można zobaczyć. Ewentualnie możemy zrobić więcej zdjęć lub filmy specjalnie dla Pani.
Zapraszamy tu:
Pozdrawiam
Sklep Ardant
Witam ponownie!
Śmiało zapraszamy Panią do naszego stacjonarnego sklepu, gdzie mamy trochę egzemplarzy na magazynie. Niestety nie wszystkie bo część z nich są w magazynach zdalnych. Najlepiej będzie jeśli otrzymamy od Pani listę poszczególnych produktów. Wtedy zweryfikujemy i damy znać co można zobaczyć. Ewentualnie możemy zrobić więcej zdjęć lub filmy specjalnie dla Pani.
Zapraszamy tu:
Pozdrawiam
Sklep Ardant
Cytat z Fabia data 2 listopada 2020, 10:58Dziękuję za informację. Tak właśnie chcę zrobić. Jesteśmy zbyt daleko od siebie bym jechała do was osobiście. Zdjęcia i filmy lamp będą bardzo pomocne, ale to już na e-mail.
Dziękuję za informację. Tak właśnie chcę zrobić. Jesteśmy zbyt daleko od siebie bym jechała do was osobiście. Zdjęcia i filmy lamp będą bardzo pomocne, ale to już na e-mail.